De Rijschoolcombinatie.

De autorijschool van Schiedam, Vlaardingen en omstreken.

De ondernemers achter De Rijschoolcombinatie zijn James van den Broeke en Nanne Bot. Samen goed voor 60 jaar ervaring in het geven van auto- en motorrijlessen. En ook na honderden geslaagde leerlingen geven zij nog steeds met veel plezier rijopleidingen, ondanks dat de rijopleiding de laatste jaren onderhevig is geweest aan nieuwe ontwikkelingen zoals milieubewust en zelfstandig rijden.

Voor de Rijschoolcombinatie blijft voorop staan dat leerlingen hun rijopleiding op een plezierige en ontspannen manier ervaren en uiteindelijk het fel begeerde rijbewijs behalen. De rijopleiding van de Rijschoolcombinatie staat garant voor het afleveren van goed opgeleide verkeersdeelnemers die hun weg veilig door het verkeer weten te vinden.

Aangescherpte eisen met betrekking tot het nieuwe theorie-examen blijkt als gevolg te hebben, dat leerlingen steeds meer moeite met dit examen hebben. Voornamelijk verkeersinzicht-vragen leveren in het nieuwe theorie-examen vaak problemen op. De Rijschoolcombinatie voorziet in deze behoefte door in de aangeboden theorielessen extra aandacht aan deze problematiek te schenken.

Waarom kiezen voor een rijopleiding bij De Rijschoolcombinatie?

– Gratis proefles!

– Altijd les van een vaste instructeur in dezelfde auto.

РGoede lesauto’s

– Een hoog slagingspercentage, kijk op www.cbr.nl.

– U bepaalt zelf uw tempo aan de hand van losse lesuren tot

Lespakketten

– Goede informatievoorziening via de website en bereikbaarheid

via telefoon en E-mail

Een vlotte doorloopsnelheid van leerlingen maakt dat De Rijschoolcombinatie zonder wachtlijst hoeft te werken met als gevolg dat leerlingen per direct aan hun rijopleiding kunnen beginnen.